NiceLabel Designer Express

2.145,00 kr. Eks. moms

NiceLabel Designer Express er basis etiketsoftware til den lille virksomhed, der selv ønsker at fremstille sine egne labels nemt, hurtigt og enkelt. Leveres som enkeltbruger licens uden printermax.

NiceLabel Designer Express

NiceLabel Designer Express etiketsoftware er den ideelle løsning til hurtig udskrivning af labels, hvor der er fokus på en brugervenlig grænseflade.  Med den nye Microsoft-Word lignende brugerflade, kan du hurtigt og nemt designe og udskrive etiketter uden forudgående viden. Ud over du kan vælge adskillige objekter (tekst, linje og grafikelementer) til oprettelse af etiketter, så tilbyder Designer Express over 70 forskellige stregkoder og RFID-kryptering. Dataimport fra Excel er til enhver tid muligt med kun få klik.
Vi anbefaler denne softwareversion af NiceLabel til de mindre virksomheder, der hurtigt vil igang med at designe og printe professionelle labels og som kun har brug for de mest grundlæggende funktioner.


Teknisk data:

  • Software:  NiceLabel Designer Express
  • Licens beskyttelse:  Softkey (kan opgraderes til hardkey)
  • Antal brugere:  1
  • Antal printere:  Ubegrænset
  • Systemkrav: 32-bit or 64-bit Windows operating systems: Windows Server 2008 R2, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10
  • Driver: Download NiceLabel windows-driver her.

Vi anbefaler tilkøb af SMA (Software Maintenance Agreement), som sikrer dig hurtig support og fri opdatering af din software i hele SMA perioden. Du kan finde den korrekte SMA aftale til dit produkt her.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.