NiceLabel Designer Pro

Fra 4.295,00 kr. Eks. moms

NiceLabel Designer Pro 2019 etiketsoftware er den professionelle løsning med et brugervenligt interface, der minder meget om Microsoft-Word. Leveres enten som enkeltbruger uden printermax eller som multibruger med printermax.

NiceLabel Designer Pro

NiceLabel Designer Pro 2019 softwaren tilbyder alle funktionerne fra forgængeren og er især velegnet til oprettelse af detaljerede etiketter.
Med designer Pro har du hele paletten af stregkoder, komplekse variabler og en overflod af objekter. Softwaren kan integreres med de fleste databaser, såsom Excel, Acces, SQL osv.

Til forskel for Designer Express, så kan du med Designer Pro vælge, om du ønsker multibruger licens,med max printervalg eller om det skal være en enkeltbruger licens uden printermax.

 


Teknisk data:

  • Software:  NiceLabel Designer Pro
  • Licens beskyttelse:  Softkey (kan opgraderes til hardkey)
  • Antal brugere / printere:  Enkeltbruger uden printermax eller multibruger med printermax (3, 5, 10, ….)
  • Systemkrav: 32-bit or 64-bit Windows operating systems: Windows Server 2008 R2, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10
  • Driver: Download NiceLabel windows-driver her.

Har du, eller ønsker du, en multibruger licens og er et printermax på 10 printere for lidt, er det muligt at tilkøbe ekstra printere i interval af 5 stk. Kontakt os for yderligere information / tilbud.

Vi anbefaler tilkøb af SMA (Software Maintenance Agreement), som sikrer dig hurtig support og fri opdatering af din software i hele SMA perioden. Du kan finde den korrekte SMA aftale til dit produkt her.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.