Vi holder ferielukket i uge 28 og 29
Ordrer modtaget i uge 28 vil så vidt muligt blive afsendt onsdag i uge 29.
Ved presserende supportspørgsmål kan der rettes henvendelse på mail info@mprint.dk og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Firmaprofil

Hvem er vi

mPrint ApS er en 100% dansk eget virksomhed, der siden 2012 har specialiseret sig indenfor labelprintere, stregkodescannere, labels og farvebånd. Bag virksomheden står Michael Rejnholt, som har været i branchen siden 2006. 
Hos mPrint forhandler vi udelukkende kvalitetsprodukter fra de førende producenter og det betyder, at du her vil kunne finde professionelle labelprintere og stregkodescannere fra f.eks. Zebra Technologies, Cab produkttechnik og TSC Auto ID Technology. Derudover finder du hos os altid et stort udvalg af standard labels og farvebånd/ribbon.

Mål og strategi

Vores målsætning er kort og godt at kunne levere bedst "value for money". Det gør vi ved at fokusere på kvalitet, stabilitet, pålidelighed, driftsikkerhedog sidst men ikke mindst pris. Vi ønsker at levere produkter - både hvad angår hardware og forbrugsstoffer - som giver det maximale udbytte og vi garanterer, at vi med vores valg af leverandører kan vi stå inde for, at disse kriterier overholdes.

Service

Service på printere sker ved indsendelse under forudsætning af forudgående henvendelse via kontaktformularen eller på mail info@mprint.dk. Printere repareres enten på eget værksted eller hos vores distributør/producent. Er produktet over garantiperioden, gives der altid et tilbud inden reparation.

Levering

Da vi som udgangspunkt ikke lagerfører printere, etiketter og farvebånd, vil en typisk leveringstid ligge indenfor 1-5 arbejdsdage og specialordrer typisk indenfor 10 arbejdsdage. Der vil dog kunne komme undtagelser ligesom enkelte varer også er lagervarer og sendes fra dag til dag.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at blive ringet op, så kontakt os via vores kontaktformular eller på mail info@mprint.dk. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer, men oftest samme dag.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.