Pakkelabels

Pakkelabels


Sender din virksomhed pakker, så har du helt sikkert brug for pakkelabels. Hos mPrint er vi specialister i pakkelabels og vi leverer dine labels hurtigt og billigt.
Vores produkter er af høj kvalitet og samtidig tilbyder vi dem til konkurrencedygtige priser.
Størrelserne 100 x 150mm og 102 x 192mm er de mest brugte formater og passer til stort set alle fragtfirmaer herhjemme. De er oprullet på en 25mm kerne og passer derfor i langt de fleste af de små labelprintere fra f.eks. Zebra, TSC, Cab osv.
Uanset hvilket fragt- eller kurerfirma du benytter, har vi pakkelabels, der passer til dit behov.

Top-coated overflade – din garanti for længere holdbarhed.
Vores standard fragtlabels er i høj kvalitet, da de alle har en top-coated overflade som gør dem ekstra modstandsdygtig overfor regn, smuds og mekanisk påvirkning (kradsefasthed). Du opnår samtidig et pænere print end på tilsvarende ECO-varianter, længere holdbarhed af printhoved og sporbarheden på stregkoden forbliver indtakt i længere tid.

Perforering for nem afrivning
Alle vore fragtlabels har en perforering mellem hver label, så de nemt kan adskilles fra hinanden.

Spørgsmål?
Når du køber dine pakkelabels hos mPrint, er du garanteret den helt rigtige pakkelabel, der lever op til specifikationerne fra det fragtfirma, som du benytter. Er du stadig i tvivl om, hvilket labelformat du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er din rådgiver og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til, hvilket produkt, der er det rigtige for dig. Ring til os på telefon +45 7199 6969 for en uforpligtende snak eller send os en mail på info@mprint.dk

Pakkelabels er lagervare og sendes normalt fra dag til dag.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.