Farvebånd

Farvebånd / Ribbon

At vælge farvebånd kan for mange være som at gå i blinde. Hvilken type skal du vælge og hvilken type passer bedst til det etiketmateriale, du skal printe på? Hvilken type printer passer sammen med farvebåndet?? Skal det være coated udvendigt eller indvendigt. Spørgsmålene kan være mange og der er da også nogle helt basale forudsætninger, der skal til, for at få et godt og tilfredsstillende print.

Som udgangspunkt opdeles farvebånd i 3 kategorier: Wax, Wax/Resin og Resin.

Wax:  Bruges som regel til papiretiketter med eller uden en coated overflade og er sjældent anvendt til labels, der skal sidde udendørs over længere tid.
Wax/Resin:  Bruges primært til papiretiketter med en coated overflade, samt visse syntetiske materialer. På syntetiske overflader opnås dog ikke samme holdbarhed som med et resin farvebånd.
Resin:  Bruges til syntetiske materialer, hvor der sættes høje krav til holdbarhed.

Da vi godt ved, at det kan være svært at ramme den rigtige kombination, tilbyder vi derfor også så vidt muligt, at lave testprint inden du handler hos os. På den måde rammer vi den rigtige løsning første gang.

Vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 71 99 69 69 eller  info@mprint.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker omkring farvebånd /ribbon og deres anvendelsesmuligheder.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.