Software

NiceLabel etiketsoftware

NiceLabel er en global udvikler af software til labeldesign og label management systems og er p.t. det nok mest udbredte og brugervenlige etiketsoftware, der findes på det europæiske marked. Selve designeren har en Microsoft Word lignende brugerflade, der gør det utrolig nemt at bruge. Det betyder du nemt og hurtigt kan komme igang med at designe professionelle labels med stregkoder, tekst og symboler –  alt sammen uden nogen forudgående kendskab til labelsoftware.
Softwaren kan tilpasses stort set alle virksomhedstyper og størrelser og er med til at forbedre kvaliteten, hastigheden og effektiviteten af mærknings opgaverne.

Download en fuld version af NiceLabel og prøv gratis i 30 dage.


Designer Express og Designer Pro

Basisversionerne fra NiceLabel er Designer Express og Designer Pro og bruges typisk i mindre virksomheder til de mere simple løsninger, hvor der er tale om manuelle printopgaver med eller uden opkobling til visse databaser.
Designer Express leveres i enkeltbruger udgave uden printermax og med begrænset databasesupport (Excel), hvorimod det med Designer Pro er muligt, at vælge mellem enkeltbruger uden printermax eller multibruger med printermax (3, 5, 10, ….printere), samt komplet databasesupport (Excel, SQL)

PowerForms og PowerForms Suite

Med NiceLabel Powerforms og PowerForms Suite får du alt fra designerdelen Designer Pro.
Optimer sikkerheden og minimer brugerfejl ved brug af PowerForms. Du kan nemlig forenkle printprocessen for brugeren ved bl.a., at oprette multiskabeloner, som vælges ud fra brugerinput, samt mulighed for integreret printning, hvor data kommer fra ERP-systemet.

Klik her for at se en komplet oversigt over de forskellige versioner og hvilke features de indeholder.

 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.