Vi holder ferielukket i uge 28 og 29
Ordrer modtaget i uge 28 vil så vidt muligt blive afsendt onsdag i uge 29.
Ved presserende supportspørgsmål kan der rettes henvendelse på mail info@mprint.dk og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Cab SQUIX

Cab SQUIX labelprinter

Med SQUIX-modellerne, har tyske Cab endnu engang løftet barren for niveauet af industrielle labelprintere. Som sin forgænger Cab A4+, så er SQUIX ligeledes en industriel robust printer, der er bygget på et kraftigt aluminium chassis. Derudover er der med SQUIX-modellerne lagt fokus på tilgængelighed og fleksibilitet. Alle SQUIX printere kommer nemlig som standard med et 4.3″ stort farve touch-display for nem, enkel og intuitiv betjening. I displayet er det endda muligt at afspille små videosekvenser af, hvordan man f.eks. udskifter labels og farvebånd, samt indstiller og betjener printeren.

På Cab SQUIX kan stort set alle options eftermonteres og det er dermed muligt med tiden at opgradere printeren, hvis behovet måtte opstå. F.eks kan der eftermonteres cutter, cutter/stacker, ekstern opruller, dispenseringenheder i form af både manuel, semi-automatisk eller fuldautomatisk enheder (kræver dog en basis model med dispensering). Som noget nyt og helt unikt indenfor labelprintere, kan brugeren nu også selv ændre printopløsning mellem 200, 300 og 600 dpi ved blot at skifte printhovedet med en anden opløsning. Ingen andre justeringer/udskiftninger er nødvendig.

Cab SQUIX printerne kommer i forskellige modeller og størrelser og er hver især udviklet til forskellige opgaver. Det er muligt at vælge mellem basis modellerne med afrivningskant (Tear-off) eller “P”-modellen med peel/dispenser.

SQUIX 2:  300 eller 600 dpi printopløsning. Smal 2″ labelprinter, der ikke optager meget plads.
SQUIX 4:  300 eller 600 dpi. 4″ labelprinter. Ideel til tynde streger og små detaljer.
SQUIX 4.3:  200 eller 300 dpi. Alle 4.3  printere leveres inkl. tykfilmsprinthoved, som er mere robust end et traditionelt tyndfilmsprinthoved. Særlig velegnet til hårdføre miljøer og termo direkte printning.
SQUIX 4/4.3 M: 200, 300 eller 600 dpi. Centerjusteret etiketrulle. Anvendes til smalle labels og/eller tykke materialer på helt op til 1,1 mm.
SQUIX 4 / 4.3 MT:  300 eller 600 dpi. Udviklet  til brug for print af tekstil materialer og care labels.
SQUIX 6.3:  200 eller 300 dpi. 6″ etiketprinter. Den “brede” printer, der har en printbredde på helt op til 168 mm. Den er dermed et oplagt valg til f.eks. printning af pallelabels.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.