Vi holder ferielukket i uge 28 og 29
Ordrer modtaget i uge 28 vil så vidt muligt blive afsendt onsdag i uge 29.
Ved presserende supportspørgsmål kan der rettes henvendelse på mail info@mprint.dk og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Cab Mach 4S / Mach 4.3S

CAB MACH 4S / MACH 4.3S

Cab Mach 4S er en videreudvikling af den succesfulde Cab Mach 4. Det er en innovativ printer med et moderne og unikt design, hvor både printmekanisme og “hus” leveres i materialer af meget høj kvalitet.
Ved Mach 4S foregår udskiftning af farvebånd og etiketruller oppe fra og ikke fra siden, som man normalt ser, når man kommer op i de større stregkodeprintere.
Med Mach 4S har Cab formået at videreudvikle deres let-industrielle printer, der er yderst attraktiv og eftertragtet set i forhold til pris og ydelse. Den deler blandt andet en del elektronik med den industrielle storebror Squix 4.
Til forskel fra den “gamle” Mach 4, som betjenes ved hjælp af en multifunktionknap, så foregår al betjeningen nu via et stort farve touch display, som giver et hurtigt og godt overblik over printerindstillingerne. Processoren i Mach 4S er opgraderet til en 800 MHz processor, som sikrer lynhurtig bearbejdning af udskriftsjob, selv når printjobbet indeholder tungt grafik. Printeren styres enten via PC eller som stand-alone med tastatur og/eller scanner tilkoblet.
Mach 4S kommer i 200, 300 og 600 dpi udgaver og kan fås enten med tear-off (afrivning), dispenser eller cutter. Printerne er fleksible hvad angår forbrugsstoffer, da både ind- og udvendig oprulning af etiketter og ribbon accepteres. Mach 4.3S leveres, til forskel for Mach 4S, med et tykfilmsprinhoved, som er specielt udviklet til brug for direkte thermo printning. Så er hensigten at printe uden farvebånd, så anbefales det et bruge Mach 4.3S modellerne.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.