Vinyl / PVC

Vinyletiketternes egenskaber

Alle vores “standard” størrelser af vinyletiketter er lavet af Polyvinylchlorid og er tilsat forskellige blødgørere, der giver etiketterne en helt unik fleksibilitet.
Mens buede overflader, kurver og kanter er et problem for mange andre etiketmaterialer, kan vinyletiketter oftest bruges uden nogen problemer. Den høje konformabilitet du får ved vinyletiketter, giver det permanente klæbemiddel den størst mulige klæbende overflade og sikrer et pålideligt greb selv på krævende overflader. De er vejr- og UV  bestandige, hvorfor de uden problemer kan benyttes både inden- eller udendørs.

Vores vinylmateriale overholder Rohs 2015/863, REACH, EN 71-3 (legetøjsdirektiv) og er fri for bisphenols og PAH.

Hvor bruges vinyl etiketter?

Overflader med struktur, ujævne overflader, mærkning over hjørner , kabler og ledninger er ikke noget problem for vinyletiketter grundet deres fleksibilitet og stærke klæber, hvorfor de kan bruges næsten indenfor alle områder. Vinyletiketter kan f.eks. bruges indenfor lager- og logistikområdet og til brug for opmærkning af produkter med kemikalier og olier – såvel inde som ude. Derudover kan de bruges indenfor den elektriske produktion, da materialet er ikke-ledende. Det kunne f.eks. være til brug på printplader eller til kabelidentifikation. Det fleksible materiale vikles let omkring selv smalle kabler og hjælper dig dermed med at identificere individuelle kabelstrenge. Er langsigtet kabelidentifikation vigtig, anbefaler vi brug af vores kabelmærker, som også er lavet i vinyl. Fordelen ved disse er, at de er selvlaminerende og dermed yder ekstra beskyttelse af de printede informationer.

Vores kabelmærker finder du her.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.